همدان/ هر هکتارجنگل اکسیژن 10 نفر را تامین و67 تُن گرد و غبار را جذب می کند

تاریخ انتشار : 1400/08/24 - ساعت انتشار: ١٣:١٩ - گروه خبری : اخبار قدیمی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه هر هکتار جنگل به طور متوسط ۶۷ تن گرد و غبار را جذب می کند، گفت: یکی از برنامه های محوری این اداره کل، ترمیم و حفظ طبیعت، کاشت نهال و تقویت پوشش گیاهی در راستای بهره مندی مردم از هوای پاک و سالم است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه هر هکتار جنگل به طور متوسط ۶۷ تن گرد و غبار را جذب می کند، گفت: یکی از برنامه های محوری این اداره کل، ترمیم و حفظ طبیعت، کاشت نهال و تقویت پوشش گیاهی در راستای بهره مندی مردم از هوای پاک و سالم است.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- اسفندیار خزائی در آیین انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی همدان، اظهار کرد: درخت و جنگل خدمت بزرگی را به انسان و اکوسیستم طبیعت می کند چرا که علاوه بر جذب گرد و غبار، هر هکتار جنگل حدود ۲.۵ تن اکسیژن معادل مصرف ۱۰ نفر در یکسال را نیز تولید می کنند.

وی یکی از برنامه های منابع طبیعی در حوزه ارتقای سلامت را برنامه ریزی برای تثبیت کربن دانست و افزود: هوای پاک یکی از نیازهای ضروری مردم به ویژه بیماران است بنابراین باید با فراگیر کردن فرهنگ کاشت نهال و حفظ آن و توسعه درختکاری در این مسیر گام برداشت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: وضعیت کنونی مناطق شهری از منظر تغییر اقلیم، کمی بارش و آلودگی‌ها ما را ناگزیر به توسعه جنگل و اجرای طرحهای آبخیزداری برای حفظ آب و خاک کرده است.

خزایی با بیان اینکه بیش از ۸۵ درصد وسعت کشور جزو منابع طبیعی است، اظهار داشت: طبیعت بکر و مستعد یکی از پتانسیل های استان همدان محسوب می شود که در صورت استفاده درست از این ظرفیت می توان علاوه بر سلامت مردم و پاکسازی محیط زیست، زمینه تولید اکسیژن و ایجاد فرصت های شغلی را نیز فراهم کنیم.

به گفته مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان، این تفاهم نامه با هدف ارتقای همکاری های علمی و پژوهشی و فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ منابع طبیعی، فرهنگ سازی و گفتمان فرهنگی در فضای دانشگاهی، توسعه گیاهان داروئی در طب سنتی و جذب همیاران طبیعت امضا می شود.

مژده شکری مدیر مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در آئین تبادل تفاهمنامه همکاری طرفین گفت: باید پایان نامه ها و مقالات دانشجویان به سمت موضوع های محوری، رفع مشکلات و توسعه استان هدایت شود تا بتوان از این طریق بخشی از مشکلات محیط زیست و منابع طبیعی را رفع  کرد.

شکری افزود: با امضای این تفاهم نامه زمینه ترویج فرهنگ کاشت نهال و درخت در سطح جامعه به ویژه قشر پزشکان، دانشجویان و کادر درمان استان فراهم می شود.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here